A l'Escola de Música E8 volem que gaudeixis aprenent l’instrument que més t’agrada, però el més important per a nosaltres és la teva seguretat, per aquest motiu, hem treballat per garantir un espai d'aprenentatge segur a les aules implementant mesures i protocols excepcionals.

 

Per a evitar possibles aglomeracions, et recomanem que arribis puntual  a classe, al hall de l’entrada no podran haver-hi més de 5 persones.

 

Higiene i desinfecció de mans: Renta't les mans sovint amb aigua i sabó o amb gel hidroalcohòlic. Com a mínim hauràs de fer-ho en entrar al centre, així com abans i després de la teva classe.  En els espais comuns i en totes les aules tens a la teva disposició gel hidroalcohòlic.

 

Evita tocar-te la cara, nas, ulls i boca, ja que les mans faciliten la transmissió.

 

En esternudar o tossir, si no pots utilitzar un mocador d'un sol ús, fes-ho sobre la mascareta i utilitzant, a més a més, la part interior del colze flexionat. Els mocadors d'un sol ús has de llençar-los a la paperera després del seu ús.

 

Et recordem l'ús obligatori de la mascareta en tots els espais del centre, fins i tot encara que puguis mantenir la distància mínima de 1,5 m. Sempre que la pràctica del teu instrument ho permeti, has de cobrir-te bé la boca i el nas.

 

Mampares protectores: En les zones d'atenció al públic i a les aules s'han instal·lat mampares protectores. També hem re-col·locat les cadires mantenint la distància de 1,5 m. Et trobaràs amb espais més senyalitzats i vinils al terra que t'ajudaran a controlar la distància de seguretat.

 

Intensificació de neteja i higiene: Disposem de gel hidroalcohòlic específic per a instruments i superfícies per a una desinfecció profunda diària, així com esprai específic per a una desinfecció ràpida entre classe i classe.

 

Augmentem el temps de ventilació: Sempre que es pugui mantindrem les finestres obertes.

 

Reducció de ràtios: Hem reduït la ràtio en les classes col·lectives per a garantir el distanciament necessari de 1,5 m.

 

Els estudiants amb simptomatologia compatible amb COVID-19 no podran assistir al centre.

 

Davant la situació canviant que estem vivint i la incertesa sobre l'evolució de la pandèmia, t'assegurem que farem tot el possible per adaptar-nos ràpidament a totes les instruccions que les autoritats considerin oportunes.