GUITARRAGuitarra + Cant + Anglès: Les classes d'Anglès musical tenen com a objectiu que els nens, nenes o adults aprenguin anglès de manera natural i que sigui un joc divertit per a ells. Aprenent a través d'activitats que els motivin i continuïn aprenent. Aprendran la llengua anglesa d'una forma didàctica cantant les cançons que més els agradin, sabran el significat de les cançons, milloraran la pronunciació anglesa, aprendran la gramàtica que utilitzen i alhora aprendran els acords posant-los en practica amb la guitarra. En un temps rècord podran cantar i tocar alhora les cançons treballades a classe.

 

Guitarra Clàssica, Flamenca Elèctrica o Acústica: Les classes de Guitarra tenen com a objectiu que els nens, nenes o adults aprenguin de manera natural i que sigui un joc divertit per a ells. Aprenent a través de cançons que els motivin i continuïn aprenent. Des del primer dia aprendran amb una metodologia adaptada a l'alumne que aplica el llenguatge musical directament a la pràctica de la guitarra, tocant l'instrument alhora que fan teoria musical i solfeig. El repertori és personalitzat per a afavorir l'educació ràpida i natural. Durant el curs de guitarra s'estudiarà a partir d'interpretacions de diferents peces de música d'estils diferents adaptades al nivell i gustos de cada alumne. Aprendran a tocar la guitarra d'una forma didàctica tocant les cançons que més els agradin. En un temps rècord podran tocar les cançons treballades en classe.

 

Cada activitat té un nom limitat de places, per tant es respectarà l'ordre d'inscripció. L'escola es reserva el dret de suspendre o desdoblegar una activitat si el nom de places el requereix. 

 

(En aquest curs: cal portar la guitarra)


Sol·licita informació aquí:

 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.