Descarga
ESPLAI MUSICAL E8 - Descarrega-te'l
E8. Esplai Musical Juliol 2017 .pdf
Documento Adobe Acrobat 722.7 KB

 

  ESPLAI MUSICAL E8

Viu la música! Esplai de qualitat amb professorat altament qualificat!

 

L'esplai musical E8 està adreçat a nens i nenes a partir de 5 anys d'edat on s'iniciaran a la música i a través de la sensibilització musical aprendran a diferenciar instruments, melodies, sons i ritmes amb professorat altament qualificat. Aprendran i experimentaran conceptes musicals a través del joc, la dansa, les arts plàstiques i el cant.  Voldrem fomentar el treball en grup i el respecte pels companys, així com també la creativitat, les capacitats auditives i l’expressivitat. Les classes tenen com a objectiu que els nens i nenes aprenguin la música de manera natural i sigui un joc divertit per a ells.  I amb l’anglès musical tindran un altre idioma per expressar les seves emocions.

 

A l'esplai musical E8 aprendrem:

 

 

Educació pel ritme: amb l’ajuda de moviments del nostre cos,  objectes i instruments, escoltarem músiques, treballarem l'oïda i el nostre ritme corporal. Mitjançant  musicogrames, body percussion, diferents “rasgueos” rítmics en guitarra, figures musicals, dansa, anglès, entre d’altres activitats musicals.

 

Educació per l’afinació i la coordinació: treballarem unes cançons per cantar-les i coreografiar-les tots junts. També en anglès.

 

Educació per l’audició: escoltarem diferents músiques i haurem de marcar o bé amb el cos o bé amb objectes, diferents elements de les músiques. (Identificant instruments, si va ràpid o lent, si és agut o greu, forts o fluix, llarg o curt, etcètera.) Aprendrem a discriminar instruments, aprenent a escolar i a escoltar-nos, a gaudir de la música, a conèixer estils musicals, i músiques del món. Fent servir elements musicals com projeccions, vídeos, entre d’altres.

 

Educació per l’expressivitat i la creativitat: tocant instruments musicals i també mitjançant la pintura, aprendrem a escoltar les creacions dels nostres companys/es i també a expressar-nos nosaltres mateixos gràcies a la música. Aprenem a no tenir por a emocionar-nos, l’error pot ser bonic, aprenem a dibuixar i a posar-li color a les nostres emocions. Si estem contents com toquem? I si estem tristos? 

 

 

Data d’inici de l’esplai musical:  26 de Juny 2017

Data final de l’esplai musical:  21 de Juliol 2017

 

 

TOT EL MES – 4 SETMANES:

Matins de 10:00h a 13:00h de dilluns a divendres.

Aportació: 290€ per alumne/a.

 

PER SETMANES:

 

1 Setmana:

Matins de 10:00h a 13:00h de dilluns a divendres.  

Aportació: 75€  per alumne/a.

 

2 Setmanes:

Matins de 10:00h a 13:00h de dilluns a divendres.  

Aportació: 150€ per alumne/a.

 

3 Setmanes:

Matins de 10:00h a 13:00h de dilluns a divendres.  

Aportació: 225€  per alumne/a.

 

 

 

NOTA IMPORTANT!

Mínim d’alumnes: Els grups estaran format per un mínim de 8 alumnes i un màxim de 15 alumnes. (L’escola es reserva el dret d’anular el curs en cas que no se s’arribi al nombre mínim d’alumnes).

Inscripció: Període d’inscripció de Abril 2017 a Juny 2017. La inscripció a l’esplai musical es realitzarà presencialment a l’escola de música E8 i per fer la reserva s’hauran d’abonar 20€ (en efectiu), els quals es restaran de la quota total de l’esplai. (Només en cas que no hi hagi el mínim d’alumnes per realitzar l’esplai, aquest import serà retornat als alumnes).

 

Informa’t. Inscripcions Obertes. Reserva la teva Plaça. 


Si desean más información pueden rellenar el cuestionario que aparece a continuación o bien llamarnos al teléfono: 

93 783 19 70

o enviarnos un email a:

escolademusicae8@gmail.com


Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.