LLUÍS SOUTO

HARMÒNICA

 

La seva carrera com a harmonicista va començar a la banda de blues The King Revelers (amb el gran Agustí Mas a la guitarra), de la que és membre fundador i mànager.

 

Amb els Revelers porta des de l'any 2000 tocant en nombrosos locals del país (Luz de Gas, Bikini, Nova Jazz Cava, Harlem, etc.) i també en festivals de jazz i blues (Festival de Cerdanyola, de Ciutat Vella,…).

 

Durant uns anys també va ser membre de Bluesnet Band, potent banda de blues que va comptar amb la col·laboració del gran cantant Llorenç Santamaria.

 

També ha col·laborat amb d’altres bandes com The Blues Pie Factory, La Teoría del Taburete, The Bluesters, David Giorcelli & Friends, Little Victor, The Healers, The Zimmermans, SBB Blues Band, Deep Blues, La Bluesería, Fredy Fresquet, Marc Cuevas & The Blues Lovers, New Blues Explosion i Alan Pardo.

 

Des de fa uns anys s'ha convertit en un Blues Prisoner i, juntament amb el gran cantant i guitarrista Sergio Giunta, està fugint constantment i amagant-se en tot tipus de locals on vulguin acollir-los…

 

I des de 2013 també dedica part del seu temps a exercir de professor d’harmònica, per compartir la seva passió per aquest petit gran instrument, realitzant tallers i classes en diverses escoles i centres cívics del país.

 

A més de la seva faceta com a harmonicista, la seva relació amb el blues inclou altres aspectes: mànager, blogger (Litres de Blues i Van de Blues), soci actiu i responsable de gestió de la Societat de Blues de Barcelona, i promoció incansable a través d’internet del blues que es fa a Catalunya… En resum, és un autèntic malalt de blues 2.0!