ESCOLA DE MÚSICA E8


L'escola de Música E8 és un centre de formació musical i botiga d'instruments musicals situada a Terrassa (Barcelona) que ofereix un gran nombre d'assignatures, on podràs avançar al teu ritme amb els millors professionals. Ofereix formació musical de tots els instruments, per a totes les edats i per a tots els nivells.

 

Les classes tenen com a objectiu que l'alumnat aprengui de manera natural a través de cançons que els motivin per a seguir endavant. El repertori és personalitzat per a afavorir l'educació de cada alumne i durant el curs s'estudia a partir d'interpretacions de diferents peces de música d'estils diferents adaptades al nivell i gustos de cada alumne.

 

Des del primer dia aprendràs amb una metodologia innovadora i adaptada que aplica el llenguatge musical directament a la pràctica, tocant l'instrument alhora que fas la teoria musical i el solfeig.

 

Ens adaptem totalment a l'alumne, tant en horari com en temari. Neix un nou concepte de música on l'alumnat i la música són el més important.


TREBALLA AMB NOSALTRES

 

Si desitges treballar amb nosaltres pots enviar el teu curriculum vitae al correu electrònic: escolademusicae8@gmail.com i tindrem en compte el teu perfil per a pròximes vacants.

 

Gràcies.