ESCOLA DE MÚSICA E8Centre de formació musical i botiga d'instruments situada a Terrassa (Barcelona).

 

Som una escola privada de formació musical i botiga d'instruments musicals que ofereix més de 40 assignatures, on podràs avançar al teu ritme amb els millors professionals.

 

L'escola de música E8 ofereix formació musical de tots els instruments, per a totes les edats i per a tots els nivells.

 

Les classes tenen com a objectiu que els nens, nenes o adults aprenguin de manera natural i que sigui un joc divertit per a ells. Aprenent a través de cançons que els motivin per a seguir endavant.

 

El repertori és personalitzat per a afavorir l'educació de cada alumne. Durant el curs s'estudia a partir d'interpretacions de diferents peces de música d'estils diferents adaptades al nivell i gustos de cada alumne.

 

Des del primer dia aprendràs amb una metodologia innovadora i adaptada que aplica el llenguatge musical directament a la pràctica, tocant l'instrument alhora que fas teoria musical i solfeig.

 

A més fa costat a nens, nenes i joves amb talent perquè puguin cursar estudis de música superiors i aprenguin d'una forma didàctica i divertida.

 

Ens adaptem totalment a l'alumne, tant en horari com en temari. Neix un nou concepte de música on l'alumne i la música són el més important.

 


TREBALLA AMB NOSALTRES

 

Si desitges treballar amb nosaltres pots enviar el teu curriculum vitae al correu electrònic: escolademusicae8@gmail.com i tindrem en compte el teu perfil per a pròximes vacants.

 

Gràcies.