MusicArt E8 2021

 

 

MusicArt està adreçat a nens i nenes a partir de 5 anys d'edat. On voldrem fomentar el treball en grup i el respecte pels companys, així com també la creativitat, les capacitats auditives i l'expressivitat. Les classes tenen com a objectiu que els nens i nenes aprenguin la música de manera natural i sigui un joc divertit per a ells.  I amb l’anglès musical tindran un altre idioma per expressar les seves emocions.

 

Aprendrem:

  • Educació pel ritme: amb l’ajuda de moviments del nostre cos, objectes i instruments, escoltarem músiques, treballarem l'oïda i el nostre ritme corporal. Mitjançant musicogrames, body percussion, diferents “rasgueos” rítmics en guitarra, figures musicals, dansa, anglès, entre d’altres activitats musicals.
  • Educació per l’afinació i la coordinació: treballarem cançons per cantar-les i coreografiar-les tots junts. També en anglès.
  • Educació per l’audició: escoltarem diferents músiques i haurem de marcar o bé amb el cos o bé amb objectes, diferents elements de les músiques. (Identificant instruments, si va ràpid o lent, si és agut o greu, forts o fluix, llarg o curt, etc.) Aprendrem a discriminar instruments, aprenent a escoltar i a escoltar-nos, a gaudir de la música, a conèixer estils musicals, i músiques del món. Fent servir elements musicals com projeccions, vídeos, entre d'altres.
  • Educació per l’expressivitat i la creativitat: tocant instruments musicals i també mitjançant la pintura, aprendrem a escoltar les creacions dels nostres companys/es i també a expressar-nos nosaltres mateixos gràcies a la música. Aprenem a no tenir por a emocionar-nos, l’error pot ser bonic, aprenem a dibuixar i a posar-li color a les nostres emocions. Si estem contents com toquem? I si estem tristos?

 

 

 

Preus:

2 setmanes: 190€ per alumne.

4 setmanes: 380€ per alumne.

 

 

 

Per a més informació:

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.