LUIS FERNÁNDEZ

PIANO, SAXO, INFORMÀTICA MUSICAL I TÈCNIC DE SO.

 

Als 11 anys comença els seus estudis musicals a Haro (La Rioja) amb Miguel Juan Martínez i Valvanera Briz triant el saxo i el piano com a instruments.

 

Durant la seva formació participa a diferents bandes de música, grups de cambra i diverses agrupacions musicals.

 

En acabar els seus estudis de piano i saxo viatja a Sant Sebastià (País Basc), per a dur a terme el grau superior en l'especialitat de Composició en Musikene (Centre Superior de música del País Basc).

 

Allá es forma amb Gabriel Erkoreka, Ramón Lazkano, Stefano Scarani, entre d'altres. En aquests anys participa en diversos festivals de composició així com en diferents projectes dins de l'àmbit audiovisual i també en diverses masterclasses amb compositors com: Helmut Lachenmann, Péter Eötvös, Hèctor Parra, Benet Casablancas...

 

Una vegada finalitzats els seus estudis es trasllada a Barcelona (Catalunya) on cursa un màster en Composició de Bandes Sonores i Música per a Mitjans Audiovisuals en la ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya), on es forma amb: Arnau Bataller, Lluís Vergés, Xavier Capellas, Albert Guinovart, Bernat Vivancos...

 

Actualment compagina el seu treball en la productora SONEU-VOS (Dani Trujillo) com orquestador i programador Midi juntament amb la seva labor d'assistent amb diversos compositors de renom.